HomeFeaturedFocusNoi functii adaugate in Cortana: sugestii de concerte, informatii de zbor

Noi functii adaugate in Cortana: sugestii de concerte, informatii de zbor

Cortana Windows Phone Lumia 735

Cortana primește aproape lunar câte un nou set de îmbunătățiri. Microsoft a anunțat ieri că a introdus un set nou de opțiuni pentru Daily Glance, mai multe recomandări. Secțiunea Daily Glance prezintă informații despre durata deplasării până acasă (asta o aveam de ceva vreme), următoarele intrări din Calendar până la finalul zilei curente plus ceea ce deja v-am spus: informații despre zboruri.

Sunt introduse și recomandări, de exemplu veți putea primi notificări (și recomandări) legate de anumite concerte pe baza căutărilor pe care le-ați făcut pe bing.com folosind Windows 8 sau Windows Phone, cu contul curent Live ID. Posibilele recomandări vor apărea dacă sunt găsite concerte pe o rază de aproximativ 100 KM în jurul adresei de acasă (cea setată home).

Sunt foarte curios să verific dacă merge atenționarea legată de zboruri: dacă se face o căutare pe Bing.com sau prin Cortana pentru un anumit zbor, iar data lui e la mai puțin de o săptămână distanță, Cortana va învăța că e important și îl va adăuga în zona de interese. Notificările vor apărea în caruselul Bing – pentru moment va funcționa doar pentru SUA.

Încet, încet, Cortana primește tot mai multe funcții similare Google Now. Și nu e rău deloc.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep