HomeFeaturedFocusCum conectezi castile LG TONE INFINIM (LG HBS-900) la Windows 8, iOS,...

Cum conectezi castile LG TONE INFINIM (LG HBS-900) la Windows 8, iOS, Android, Windows Phone si Mac OS X Yosemite

lg infinim

Imediat am două săptămâni de când am în teste o pereche de căști LG TONE INFINIM (LG HBS-900) și trebuie să recunosc că aproape nu mă mai despart de ele. Le-am folosit pentru prima dată în avion, legate de un LG G3 și apoi pe un HTC One M8, apoi le-am folosit cu Nokia Lumia 735, seara, când fetele mele se duc la culcare le leg de Surface ca să mă pot uita la filme. iar când a fost lansarea Apple de săptămâna trecută m-am bucurat de sunet via iPad și de curând le-am testat pe MacBook Air cu Mac OS X Yosemite.

Nu am avut niciun fel de probleme de conectare, indiferent de sistemul de operare și tipul de aparat ales. Le-am legat chiar și la un sistem audio HiFi prevăzut cu Bluetooth.

lg infinim bluetooth button

Secretul constă în modalitatea simplă de conectare: se pornește conexiunea Bluetooth de pe căștile LG TONE INFINIM (LG HBS-900), apoi se pornește cea de pe aparatul de pe care dorim să transmitem muzică și după ce sunt văzute căștile, stabilim legătura. Din acel moment totul funcționează fără probleme. După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, butonul de pornire a conexiunii Bluetooth de pe căștile LG TONE INFINIM (LG HBS-900) se află pe interiorul părți din dreapta, pe cea cu butonul de play. Ar fi bine să aveți puse căștile în ureche când dați drumul la conexiunea Bluetooth pentru că așa o să auziți dacă e pornită conexiunea și ce nivel are bateria – informațiile sunt oferite prin sinteză vocală.

Cum legi căștile Bluetooth LG TONE INFINIM (LG HBS-900) de un aparat Windows 8.1/Windows 8.1 RT (Surface)

Pentru că am fost întrebat cum se leagă căștile de un sistem cu Windows 8.1 sau Windows 8.1 RT (tablete gen Surface RT/Surface 2) vă arăt pașii.

Intrați în PC Settings, apoi PC and devices și de acolo alegeți Bluetooth. Presupun că driver-ul pentru cip-ul Bluetooth e instalat corect și sistemul funcționează.

Acum mutați slider-ul pe On și așteptați să fie detectate căștile.

image

Ele apar cu indicatorul LG HBS900. Dacă apar, clic pe ele și alegeți Pair.

image

Imediat se va face conexiunea și veți primi în căști confirmarea că s-a efectuat legătura între Windows 8.1 și ele, de acum încolo sunetul fiind trimis pe Bluetooth către ele.

image

Vă asigurați că lucrurile stau chiar așa intrând în setările de sunet, la playback. Verificați să aveți Headphones și Headset pe LG HBS900 – asta înseamnă că veți putea folosi și microfonul, nu doar partea audio.

Cum conectezi căștile LG TONE INFINIM (LG HBS-900) pe Mac OS X Yosemite

Conectarea căștilor LG TONE INFINIM (LG HBS-900) pe Mac OS X Yosemite e la fel de simplă ca cea pe Windows, explicată mai sus. Din nou presupun că driver-ul pentru Bluetooth e înstalat și configurat corect iar căștile au pornită conexiunea Bluetooth.

În primă fază deschideți conexiunea Bluetooth: din icon-ul din bara de meniu alegeți Turn Bluetooth On.

macosx_1

Apoi așteptați să apară căștile în fereastra Bluetooth. Și aici apar tot cu identificatorul LG HBS900.

macosx_2

După ce apar clic pe Pair și așteptați să se facă legătura. Veți primi în căști un semnal audio de confirmare iar pe ecran aveți setarea Connected.

macosx_3

În meniul Bluetooth din bara de meniu aveți căștile în listă, iar dacă vreți să le deconectați apăsați pe Disconnect.

macosx_4

În ultimă instanță, deschideți Sound din setările Mac OS X și verificați dacă pe Output sunt selectate căștile LG HBS900. Acum sunetul va putea fi trimis în căști.

macosx_5

Cum conectezi căștile LG TONE INFINIM (LG HBS-900) pe Android

Din nou presupun că ați pornit conexiunea Bluetooth pe căștile LG TONE INFINIM (LG HBS-900). Apoi intrați în meniul Android, Settings și apoi Bluetooth din Wireless and Networks. Porniți conexiunea Bluetooth și așteptați să apară identificatorul LG HBS900.

Screenshot_2014-10-19-19-54-53Screenshot_2014-10-19-19-54-45

Dacă nu apare apăsați pe Scan for devices ca să fie detectate.

Screenshot_2014-10-19-19-54-31

Când au apărut apăsați pe LG HBS900 și așteptați să se facă legătura. Veți primi în căști un mesaj de confirmare.

Din acel moment folosiți căștile pentru redarea audio dar și pe post de headset dacă vreți să vorbiți la telefon prin intermediul microfonului încorporat.

Cum conectezi căștile LG TONE INFINIM (LG HBS-900) pe iOS

Pentru cine vrea să conecteze căștile LG TONE INFINIM (LG HBS-900) pe un iPad sau iPhone cu iOS, pașii sunt extremi de simpli. Aveți grijă să porniți conexiunea Bluetooth pe căști (am spus la începutul articolului cum se face).

Apoi mergeți în Settings pe iOS și alegeți Bluetooth. Porniți conexiunea Bluetooth și așteptați să apară identificatorul căștilor:LG HBS900.

Când a apărut apăsați pe el și o să apară mesajul Connected. În același timp primiți în căști un mesaj de confirmare a creării legăturii.

image1image2

Teoretic, toate sunetele din iOS merg acum pe căști. Verificați ca se și întâmplă asta cu SWYPE de jos în sus, apoi clic pe AirPlay. Trebuie să apară un mesaj similar cu cel mai jos, unde LG HBS900 are bifa asociată.

image3

Asta înseamnă că ați selectat căștile LG TONE INFINIM (LG HBS-900) pentru redarea audio și în același timp ele vor fi folosite și pe post de handsfree, pentru convorbiri audio.

Cum conectezi căștile LG TONE INFINIM (LG HBS-900) pe Windows Phone

Căștile LG TONE INFINIM (LG HBS-900) pot fi folosite și împreună cu un Windows Phone. Eu le-am testat intens cu un Nokia Lumia 735 și vă spun cum se leagă.

Porniți conexiunea Bluetooth pe căștile LG TONE INFINIM (LG HBS-900). Intrați apoi în meniul Bluetooth din Settings (ori trăgând de bara de sus a Windows Phone și apăsând pe butonul Bluetooth, ori din Settings).

Porniți conexiunea Bluetooth și așteptați să vedeți indicatorul LG HBS900.

wp_ss_20141019_0001wp_ss_20141019_0002

Când apare, apăsați pe el și așteptați să apară indicatorul connected voice, music. În același timp primiți în căști o confirmare audio.

wp_ss_20141019_0003

Din acest moment sunetele de pe Windows Phone sunt trimise pe căștile LG TONE INFINIM (LG HBS-900) și le puteți folosi și pe post de handsfree pentru convorbiri de voce.

Succes!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

9 COMENTARII

  1. Nu procedam eu cum trebuie cu ele.
    Telefonul cel vechi ramansese principal…
    Sunt incantat de casti. 🙂
    Multumesc pentru suport.

  2. Salut. Dar pe un Windows 7 ai reusit sa le conectezi? Mie mi le recunoaste ca un headset bluetooth si nu pot asculta muzica la ele pentru ca este calitatea foarte slaba. pe un surface pro 2 nu am avut aceasta problema.
    si inca un lucru, se pot reseta cumva? din incercarile mele de a le conecta la windows 7, acum nu mai reusesc sa fac unpair si nu pot sa le mai conectez la telefon. multumesc

  3. @cili
    Nu prea inteleg: vrei sa fie conectate simultan la doua telefoane?

    Eu am patit ceva similar si rezolvarea a fost sa opresc bluetooth-ul pe unul din telefoane, se desperecheau castile si apoi le puteam conecta la celalalt.

    Teoretic, daca nu le poti vedea atunci cand incerci sa te conectezi la ele inseamna ca ele deja sunt conectate cu alt aparat.

    • Da, vreau sa le folosesc simultan pe doua telefoane.
      Pe un LG G3, telefon persona, si pe telefonul de la munca.
      La inceput nu am avut probleme.
      Acum, nu pot sa le conectez la cele doua telefoane si am incercat sa le conectez la LG G3 si la laptop si patesc la fel.
      Daca conectez laptopul la ele nu mi le mai vede LG G3. Daca desperechez laptopul mi le vede G3 si se conecteaza la ele.
      Daca am un telefon imprecheat cu ele, LG G3, si dau sa mi le caute si laptopul, laptopul mi le vede cu denumirea telefonul de la munca si nu pot sa ma coectez la ele. 🙂
      Am incecat sa fac in felul urmator: am dat sa mi le caute atat laptopul cat si telefonul, le vad, dar dupa ce imprechez unul din ele cu castile celalalt nu le mai vede sau daca le vede castile resping imperecherea si apoi nu le mai gasesc…:(
      Am crezut ca au un buton de resetare si o sa scap de aceasta problema printr-un reset. 🙁

      • Care din cele doua telefoane este cel conectat prima data? Acela e primary phone, castile se vor lega mereu la acela. Pentru celalalt telefon va trebui sa faci manual conexiunea: adica sa cauti si sa conectezi.

        Asta e teoria. In practica …

        • Multumesc pentru rapunsuri, sprijin.
          Primul telefon conectat la telefon a fost LG G3.
          In ziua in care le-am conectat pe ambele la casti cred ca telefonul de la munca a fost primul.
          Am imprecheat de la munca cu acesta si apoi l-am desperecheat dar tot asa face.
          Apropo, ai posibilitatea sa conectezi doua terminale la casti si apoi sa incerci sa le cauti cu alt terminal?
          Si eu ma gadesc ca a ramas unul conectat la ele si de aia fac asa insa mi se pare ciudata denumirea lor dupa ce conectez un aparat la ele, toate aparatele care le detecteaza le vad cu denumirea telefonului de la munca si daca dau sa se imperecheze cu denumirea aia trebuie sa bag codul de pe ecran si nu am cum. :))
          As vrea sa fac manual dar dupa ce conectez ceva la ele nimic nu le mai vede/gaseste (apar cu denumirea telefonului de la munca, nu tot timpul). 🙂

          • Ma intereseaza urmatorul test: daca aveti posibilitatea sa imprecheati castile cu doua terminale si sa dati sa le caute cu alt dispozitiv sa vedeti daca le gaseste.
            Daca sunt vazute si castile resping conectarea inseamna ca ale mele sunt defecte si le trimit la servie. Daca nu sunt vazute inseamna ca ale mele sunt prinse cu un terminal si poate reusesc sa le resetez cumva. 🙂
            Am primit un raspuns de la LG dar nu este nimic concret, m-au sfatuit sa fac ce scrie si in manual si daca nu functioneaza sa le trimit in service.

  4. Eu am o problema cu ele.
    Le am de o saptamana si puteam sa ma conectez fara probleme cu ele la doua telefoane.
    Acum nu mai pot face acest lucru si vad ca de multe ori mi se intampla sa nu fie vazute.
    Daca sunt conectat la un telefon si le caut cu alt telefon, castile nu sunt vazute.
    Daca se intampla sa fie vazute mi le vede ca fiind un telefon de la munca cu care le-am imperecheat.
    Partea ciudata este ca nu le pot reseta.
    Am vazut ca exista o imperechere manuala, ti apasata tasta de raspuns si le aprinzi, dar nu am vazut sa functioneze sau nu am inteles eu prea bine cum sta treaba. 🙂
    Sunetul este foarte bun si sunt multumit de ele.
    Ma deranjeaza faptul ca nu le pot conecta la doua telefoane, chiar am nevoie de functia respectiva…:D

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep