HomeFeaturedFocusCum rezolvi problema Error applying Virtual Switch Properties pe Hyper-V de pe...

Cum rezolvi problema Error applying Virtual Switch Properties pe Hyper-V de pe Windows 8.1 x64 si MacBook

image

Una dintre cele mai faine funcții ale Windows 8.1 x64 Enterprise este posibilitatea de a folosi virtualizarea prin Hyper-V, la fel ca pe Windows Server. Cu un sistem de acum 3 ani, adică un MacBook Air de 13 inci din 2011, cu 4 GB RAM și 128 SSD sunt în stare să folosesc oricând am chef orice alt sistem de operare printr-o simplă instanțiere a unei mașini virtuale, rulate prin Hyper-V.

E unul din motivele pentru care folosesc Windows 8.1 pe MacBook Air și nu îmi pare rău niciun moment. Până acum am folosit partajarea de rețea în Hyper-V via conexiunea ethernet. Odată cu Windows 10 Technical Preview am renunțat și la cablul ethernet și nu mare mi-a fost mirarea când am început să primesc o eroare de genul celei de mai jos: Error applying Virtual Switch Properties changes: failed while adding virtual Ethernet swith connections atunci când am încercat să leg rețeaua mașinii virtuale pe conexiunea WiFi.

image

E enervantă eroare dar are o rezolvare extrem de simplă: am șters driver-ul WiFi din Device Manager, am repornie MacBook-ul în Windows 8.1 x64 și am reinstalat driver-ul. După operația asta bridge-ul a funcționat și acum virtualizarea via Hyper-V merge excelent.

image

În caz că o să dați peste o problemă similară să știți cum o rezolvați.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep