HomeFeaturedFocusLG G Watch R se lanseaza la nivel global

LG G Watch R se lanseaza la nivel global

Smartwatch-ul celor de la LG mi-a atras atenția, cel puțin până acum, prin simplu fapt că este rotund. Așa că nu am putut să nu remarc lansarea comericlă, la nivel global, pe care coreenii au anunțat-o ieri. Sau, mai bine spus, planurile comerciale pentru viitorul apropiat.

Entuziasmul a dispărut destul de repede, România nu se regăsește încă printre piețele care se vor bucura de acest produs. În Europa, Marea Britanie, Franța, Italia și Spania deschid balul, undeva la începutul lui Noiembrie, poate chiar mai repede. America de Nord și Asia au și ele câteva piețe selectate pentru primul val. În speranța că valul al doilea (parcă văd filmul cu NATO de acum câțiva ani buni) ne va include, trec în revistă specificațiile acestui produs: un display P-OLED rotund, de 320 x 320 pixeli, un chipset Qualcomm Snapdragon 400 cu procesor la 1,2 GHz, o memorie RAM de 512 MB, stocare internă de 4 GB, acumulator de 410 mAh și un Android Wear.

Oricum, nu specificațiile sunt importante, ci ceea ce va ști să facă LG G Watch R. Sper să avem șansa să descoperim împreună acest lucru.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep