HomeFeaturedFocusLG pregateste un smartwatch cu webOS?

LG pregateste un smartwatch cu webOS?

webos-010.0

Parcă urmând exemplul Samsung, LG are în vedere un Smart Watch care să ruleze pe platforma webOS. Informația pare să vină de la un site LG (dat jos imediat) unde s-a putut vedea imaginea de mai sus. Adică e vorba despre locația de unde dezvoltatorii pot să primească SDK-ul și informații despre cum pot să creeze aplicații de smart watch pe webOS, sistemul de operare cumpărat de LG de la Palm/HP și implementat apoi pe generația nouă de Smat TV-uri.

Deocamdată ceasurile inteligente LG (adică G Watcg și G Watch R) sunt construite în jurul Android Wear. Unul cu webOS ar avea o explicație clară: webOS e un sistem de operare mai rapid și mai bine optimizat decât este Android-ul, folosirea lui pe un hardware gen G Watch R ar putea să crescă semnificativ performanțele platformei.

Totuși, deocamdată nu e nimic oficial. E doar un zvon pornit de la o pagină web descoperită întâmplător. Până când LG nu anunță nimic public cred că e prematur să ne facem speranțe vizavi de software optimizat pe un hardware elegant precum G Watch R.

via pocketnow

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep