HomeFeaturedFocusPromotie LG: la orice G3 cumparat se primesc si casti Tone Infinim...

Promotie LG: la orice G3 cumparat se primesc si casti Tone Infinim (HBS-900), un mobile USB Drive de 16 GB si un incarcator de masina

LG_G3_Campanie_promotionala

LG Electronics are o promoție foarte faină pe luna octombrie 2014: de la 1 octombrie și până la data de 31 decembrie 2014, toți cei ce vor cumpăra un smartphone LG G3 de la partenerii eligibili, pot să intre în campania promoțională prin care vor primi cadou un pachet premium de accesorii pentru smartphone. Pachetul este compus din căști Tone Infinim (HBS-900), un mobile USB Drive de 16 GB și un încărcător de mașina.

Cred că valoarea aproximativă a pachetului extra primit pe lângă LG G3 trece liniștit de 150 EUR. Iar smartphone-ul LG G3 în varianta de 16 GB poate fi cumpărat atât de la operatori cât şi de la retailerii parteneri LG Electronics, la un preţ special de 2199 Lei.

Atenție! Lista participanţilor eligibili poate fi consultată în secţiunea “regulament” a concursului, adică NU cumpărați chiar de oriunde un LG G3 că nu toate punctele de vânzare au acces în promoție.

Ca și în cazul promoției cu tableta G Pad, pentru a intra în posesia premiului, consumatorii trebuie să urmeze o serie de pași simpli: să se asigure că vor cumpăra smartphone-ul LG G3 care participă la această promoție; după cumpărare, consumatorii trebuie să se înscrie în promoție pe platforma online dedicată, https://www.lgpromo.ro/promotie/pachet_G3_accesorii, secțiunea Înregistrare; după confirmarea înscrierii printr-un e-mail, va urma etapa de prevalidare, urmând ca fiecare consumator să fie anunțat când va fi livrat cadoul, pachetul premium LG de accesorii pentru smartphone, în termen de maxim 30 de zile de la prevalidare.

Mai multe detalii sunt pe site-ul dedicat campaniei, https://www.lgpromo.ro/promotie/pachet_G3_accesorii

Am cerut și eu la teste un pachet de acest gen. Imediat ce vine o să vă dau mai multe detalii.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep