HomeFeaturedFocusRecomandare ebook gratuit: Creating Mobile Apps with Xamarin.Forms

Recomandare ebook gratuit: Creating Mobile Apps with Xamarin.Forms

image

A trecut ceva vreme de când nu v-am mai dat o recomandare pentru un ebook gratuit. Mă revanșez cu ceva foarte nou: Creating Mobile Apps with Xamarin.Forms, Preview Edition. E gata de download, bineînțeles gratuit, direct de pe Microsoft Virtual Academy. Versiunea în format PDF are 5 MB, cea pentru Kindle (Mobi) are cam 40 MB.

Despre ce e cartea? Titlul e suficient de sugestiv: ”Creating Mobile Apps with Xamarin.Forms”. În carte veți găsi informațiile de bază pentru construirea de aplicații cross platform pentru iOS, Android și Windows Phone folosind C# și XAML. Cartea nu e încă finalizată, de aici și marcatorul Preview Edition. E suficientă să vă arate ce se poate face cu Xamarin.Forms pentru dezvoltarea de aplicații pentru mobil.

Priviți cartea ca pe un tutorial de folosire a Xamarin.Forms. Citiți-o și sunt sigur că veți găsi destule motive să vă placă ideea de C#, XAML și Xamarin ca platformă de dezvoltare.

Cartea Creating Mobile Apps with Xamarin.Forms poate fi descăracată în format PDF de aici iar cea Mobi (pentru Kindle) de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep