HomeEvenimenteSa fie rock (la Iasi)!

Sa fie rock (la Iasi)!

Dragilor, sper că v-ați obișnuit cu noi (doar suntem de ceva vreme împreună). Așa că știți că, de fiecare dată când este vorba de rock, ne implicăm cu drag. Așa că acum vă aducem în atenție proiectul ROCK’N’IASI 2014, organizat și coordonat de Asociația Culturală Moldavia și finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Acesta își propune să încurajeze și să sprijine debutul artistic al tinerilor interprețide muzică rock din România și din străinătate, într-un mediu organizat și de renume pentru comunitatea rock națională, precum și dezvoltarea culturii muzicale în rândul tinerilor artiști și spectatori.

Festivalul se va desfășura în perioadele:

  • 24 – 26 octombrie ROCK’N’IASI ALTERNATIV
  • 31 – 2 noiembrie ROCK’N’IASI METAL
  • 15 noiembrie ROCK’N’IASI ANIVERSAR

Concursul se va desfășura în două etape, una de ROCK’N’IASI ALTERNATIV și una de ROCK’N’IASI METAL. S-au înscris 16 trupe la ALTERNATIV și 24 la METAL. Din acestea, un juriu de specialitate a selectat trupele care vor participa la faza finală a competiției, astfel că programul arată în felul următor:

ROCK’N’IASI ALTERNATIV

Vineri, 24 Octombrie, în concurs: BLINDSOPT – Iași, DRIFTWOOD – Bacău, INSIDE – Iași, QUANTUM DRIVE – Cluj-Napoca, RED FICTION – Craiova, plus recitaluri THE KRIPTONITE SPARKS – câștigătoare ROCK’N’IASI ALTERNATIV 2013 și SKA-NK.

Sâmbătă, 25 Octombrie, recitaluri RAPPA MUFFIN, THE CURLS, BEAUTY AND THE RAT, LES EX, N.O.R. și TRAVKA.

Duminică, 26 Octombrie, THE CURLS – tribute GREEN DAY.

rock-n-iasi

ROCK’N’IASI METAL

Vineri, 31 Octombrie, în concurs: HALMYRIS – Iași, HYBRID SYMPHONY – Sighetul Marmației, RED MAGNETIC – București, SIN UNDER SKIN- Craiova, SINFOLD – Cluj-Napoca plus recitaluri CRIMENA – castigatoare ROCK’N’IASI METAL 2013 și AVATAR.

Sâmbătă, 1 Noiembrie, recitaluri SUBLIMINAL DAMAGE, VESPERA – câștigătoare ROCK’N’IASI METAL 2013, BUCOVINA, PERZONAL WAR (GERMANIA) și SUIDAKRA (GERMANIA).

Duminică, 2 Noiembrie, SUBLIMINAL DAMAGE – tribute TOOL.

ROCK’N’IASI ANIVERSAR

Sâmbătă, 15 Noiembrie, recitaluri: AAMON, HALMYRIS, ASHAENA, MELECHESH, GOD – ANIVERSARE “20 ANI”.

Principalii parteneri în realizarea acestui proiect sunt Casa de Cultură a Studenților Iași, Casa de Cultură a Municipiului Iași și Centrul Cultural German Iași. Mai multe detalii găsiți pe site-ul Rock’n’Iasi.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep