AcasăFeaturedFocusSamsung e inca lider, dar pierde masiv din piata de smartphone-uri

Samsung e inca lider, dar pierde masiv din piata de smartphone-uri

image

Dacă LG a anunțat o creștere importantă în ceea ce înseamnă vânzările de smartphone-uri din Q3 2014, Samsung nu a anunțat oficial că are scăderi, IDC a făcut-o: de la 85 de milioane de smartphone-uri vândute în Q3 2013 Samsung a ajuns la 78,1 milioane un an mai târziu. Asta într-o piață în creștere: 327,6 milioane de aparate vândute în Q3 2014 față de doar 261,7 milioane în Q3 2013. Punând cap la cap cele două informații vedem că Samsung are dificultăți mari în a-și mai impune produsele – poate că nu mai au ce să copieze?

Apple a crescut semnificativ la rândul ei pe zona de smartphone-uri, treabă ce pică foarte bine în contextul în care cota de piață pe tablete scade semnificativ.

Sau poate că lumea s-a saturat de același aparat de plastic, cu același design șters?

Oricum mai e de notat că Lenovo, actualii posesori de Motorola Mobility sunt pe locul 4 la nivel mondial cu 16,9 milioane de unități vândute, cu doar 0,1 milioane sub LG.

 

Să vedem cum va arăta statistica asta la anul.

via IDC

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro