HomeFeaturedFocusSeria Yoga 2 de la Lenovo, tablete pentru toate gusturile

Seria Yoga 2 de la Lenovo, tablete pentru toate gusturile

Cam așa se poate descrie, pe scurt, noua serie de tablete Yoga de la Lenovo, care vrea parcă să propună câte un produs pentru fiecare preferință a consumatorului. Mai mult decât o simplă gamă de dimensiuni variate, cum oferă majoritatea producătorilor, Lenovo vine cu sisteme de operare diferite (Android sau Windows), configurații diferite și mai ales intervale de preț pentru fiecare buzunar.

Mai exact, în materie de dimensiune, Lenovo Yoga 2 va exista în variante de 8 inchi, 10 inchi, dar și 13,3 inchi, pentru împătimiți. Cele două surate mai mici, care vor fi disponibile fie cu Andoid, fie cu Windows, sunt cele mai atente la buzunarele cumpărătorilor, cu prețuri de 230 de euro cea de 8 inchi, respectiv 300 de euro cea de 10 inchi, prețuri valabile pentru Europa. Contra acestor sume vom avea produse cu rezoluții ale ecranelor de 1920 x 1200 pixeli, cu procesor Intel Atom quad-core șa 1,33 GHz, memorii RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, care se poate extinde via microSD, camere foto de 8 megapixeli în spate, plus 1,6 megapixeli frontal și acumulator de 6400 mAh (8 inchi) și de 9600 mAh (cea de 10 inchi). Standul marcă înregistrată Lenovo Yoga este disponibil și acum și ascunde doua boxe stereo ce poartă semnătura Dolby and Wolfson. De asemenea, el permite acum și agățarea tabletei sub forma unui tablou, prin orificiul dedicat din stand.

lenovo yoga 2

Deocamdată în magazinul oficial Lenovo sunt disponibile doar variantele cu Android 4.4 KitKat, doar tableta de 10 inchi venind și cu versiunea Windows. Dar, conform producătorilor, și surata cea mai mică se va găsi cu acest sistem de operare, cât mai repede cu putință.

Piesa de rezistență este însă tableta de 13,3 inchi. Lenovo Yoga 2 Pro impresionează nu doar prin dimensiunea sa, ci și prin câteva caracteristici mai aparte. Pe lângă ecranul de 13,3 inchi și 2560 x 1440 pixeli, tableta mai propune și o stocare internă de 32 de GB, dar și un sistem de sunet care se bazează și pe un subwoofer JBL și un proiector care poate replica imagina de pe display pe o suprafață cu diagonala de până la 50 de inchi.

lenovo yoga 2 pro 13 inch

În ciuda acestor funcții în plus, tableta vine cu același chipset și cu acumulatorul celei de 10 inchi, de 9600 mAh. Acestea ar putea fi văzute ca minusurile acestui produs. Însă până la un contact direct, sunt doar teorii. Oricum, foarte atractiv mi se pare prețul de 499 de dolari, de la care încep vânzările. Lenovo pare a ști ce are de făcut pentru a se menține în frunte.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep