HomeFeaturedFocusAerul american ii prieste lui LG

Aerul american ii prieste lui LG

N-o fi prins LG G3 titlul de primul telefon cu Android 5.0, dar nici nu are motive prea multe să fie supărat. Ba din contră!

Am văzut că producătorul coreean a avut un trimestru excelent la nivel global, cu rezultate financiare extrem de bine primite de acționarii și admiratorii companiei. Se pare că nu doar la nivel global cifrele au fost pozitive. Sau, mai bine spus, unul dintre catalizatorii acestei creșteri se pare că a fost dat de piețele din America de Nord, pe care, conform Strategy Analitycs, cota de piață a LG a fost, în trimestrul al treilea al anului, de 16,3 procente. Podiumul este deschis de Apple, care are 33,9 % cotă de piațăși completat de Samsung, cu 24,8 %.

Ca și termen de comparație, în aceeași perioadă a anului trecut, cota de piață a LG în America de Nord a fost de 7,4%. Vedem o creștere semnificativă, datorată în mare măsură modelului LG G3, care s-a impus destul de repede în topul preferințelor. Nu-i de mirare că LG se străduiește să le ofere tot timpul ceva nou acestor potențiali cumpărători. Nu mai departe de astăzi, au anuțat un LG G3 de culoare albastră (Blue Steel), exclusiv pentru Statele Unite, prin trei dintre cei mai mari operatori de acolo.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep