HomeFeaturedFocusCOMPRO prezinta o noua camera de monitorizare: TN900RW

COMPRO prezinta o noua camera de monitorizare: TN900RW

 

compro

Compro lansează modelul TN900RW, o cameră de supraveghere cu senzor infraroșu și conectivitate wireless și funcție PTZ la are utilizatorii se pot conecta remote și de pe mobil și controla dispozitivele electrice din casă prin smartphone.

TN900RW are o telecomanda infraroșu incorporată, cu mecanism de învățare, iar prin acest design patentat TN900RW poate controla dispozitivele din locuință pentru un mod de viață ușor și convenabil. De exemplu: cu TN900RW, se poate controla dispozitivul de hrănire a animalelor de companie, pentru a putea hrăni la timp animalele, se poate porni aerul condiționat într-o zi toridă, inainte de a ajunge acasă, puteți aprinde luminile din casă, dacă întârziați într-o anumita zi. Televizorul, Bluray /DVD-ul, sistemul home theater, proiectorul – toate pot fi controlate de către TN900RW ! Pentru dispozitivele care nu au telecomanda, precum ventilatorul sau o lampa, a fost creat Power IR Switch: PS-100, care extinde gama de control a TN900RW.

Camera TN900RW are și un senzor de temperatură încorporat ce poate detecta condiții anormale de funcționare și să trimită notoficări către utilizator.

compro2

Prețul din SUA este undeva la 320 USD.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep