HomeCloud & MobilityMicrosoft Office Mobile pentru iOS si Android devine gratuit

Microsoft Office Mobile pentru iOS si Android devine gratuit

image1image2

La foarte puțin timp după ce a anunțat că toți utilizatorii de Office 365 primesc spațiu de stocare nelimitat pe OneDrive și prin asta scoate practic din competiție serviciile concurente de la Dropbox și Google Drive, Microsoft mai vine cu un anunț bombă: mult așteptatul pachet Microsoft Office Mobile for iOS și Android devine gratuit, eliminând limita de editare pe smartphone/tabletă.

image4image3

Microsoft începe să ofere servicii de calitate, gratuit. E bine, din 6 noiembrie Office for iPad și iPhone e gratuit în App Store. Pentru Office for iPad aplicațiile se descarcă separat, cele de iPhone, adică Word, Excel și PowerPoint trebuie instalate separat. Schimbarea majoră este că ele permit acum și editarea/crearea de documente direct pe smartphone/tabletă fără să fie nevoie de o subscripție Office 365.

Până acum aceste facilități erau gratuite, exclusiv pentru platforma Windows Phone și Windows RT. Situația s-a schimbat și undeva pare că Microsoft a recunoscut că nu mai are de ce să ofere exclusivități pentru sistemul său de operare mobil.

image5image6

Și ca lucrurile să fie și mai frumoase, toți cei ce au luat o subscripție Office 365 doar ca să aibă opțiunile de editare pe iOS pot să își ia banii înapoi.

image8image9

Kudos Microsoft!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep