HomeFeaturedFocusMoto Maxx, versiunea internationala a lui Motorola Droid Turbo

Moto Maxx, versiunea internationala a lui Motorola Droid Turbo

Dacă în momentul anunțului oficial al lui Motorola Droid Turbo, ați fost dezamăgiți de faptul că acest super-smartphone este destinat doar pieței din Statele Unite, iată că acum apar motive de bucurie. Chiar dacă încă nu sunt oficiale. Se pare că, sub numele de Moto Maxx, acest smartphone va deveni, după momentul lansării, disponibil la nivel global. Asta chiar dacă, conform aceleiași surse, prima piață pe care va fi disponibil va fi cea din Brazilia, poate puțin cam descurajant.

Așa că, va exista ca opțiune pentru utilizatorii din toată lumea (bineînțeles, cu anumite restricții) un smartphone cu display QHD (2560 x 1440 pixeli) de 5,2 inchi, cameră de 21 megapixeli, acumulator de 3900 mAh, stocare de 64 GB, memorie RAM de 3 GB, un chipset Qualcomm Snapdragon 805 SoC, quad-core la 2,7 GHz, plus Turbo Charging și alte figuri. Sună frumos. Să vedem cât vom mai avea de așteptat și cât va costa prin Europa.

via Android Police

1 COMENTARIU

  1. voi va dati silinta sa faceti articole faine, cu informatie pe care eu personal o apreciez. Si aveti zeci de articole goale, fara niciun comentariu probabil pentru ca internautul roman e prea lenes sau prea destept sa zică ceva.

    Bagati un concurs si toata turma sare la mocaciune. Aproape ca imi e mila de voi.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep