HomeFeaturedFocusSerioux Amber X501, specificatii complete

Serioux Amber X501, specificatii complete

De câteva zile mă joc un un smartphone Serioux, model Amber X501. Cea mai frumoasă parte legată de acest smartphone este că, după review, va veni la un norocos, sub formă de premiu. Dar, până la concurs și până la impresiile de după review, telefonul a reușit să mă impresioneze încă de la prima vedere. Atât prin modul în care se prezintă (în pachet se găsește inclusiv un flip-cover din imitație de piele), cât și prin felul în care se mișcă în activitățile uzuale ale unui utilizator de smartphone.

Oricum, am și un istoric pozitiv în legătură cu terminalele Serioux, pentru că m-am înțeles de minune acum vreo jumătate de an cu un Serioux Symbiosis X4, un phablet care mi-a arătat că te poți acomoda destul de rapid cu dimensiunea crescută.

Revenind la Amber X501, aș vrea să trec în revistă specificațiile complete ale acestui smartphone:

  • Display: IPS HD, dimensiune 5 inchi, rezoluție 1280 x 720 pixeli, denistate 320 dpi
  • Chipset: Mediatek MTK6582, quad-core 1,3 GHz (Cortex-A7), GPU Mali 400 MP
  • Memorii: 1 GB RAM, 16 GB stocare internă
  • Camere: 13 megapixeli principală, 5 megapixeli frontală
  • Acumulator: 2250 mAh
  • Sistem de operare: Android 4.4.2 KitKat
  • Altele: Dual-SIM, Bluetooth, GPRS

Așa cum spuneam și mai sus, după review, Serioux Amber X501 va pleca sub formă de premiu către un cititor de-al nostru. Stați pe aproape, pentru că vom anunța concursul cât de curând!

14 COMENTARII

  1. . Cu acest telefon eu comunic la puterea a doua, cu usurinta, facilitat de Dual sim Cu prima ocazie cand voi avea bani am sa achizitionez acest telefon merita

  2. camera si cipsetul este perfect pentru a rula aplicatiile pe care le folosesc eu,Camere: 13 megapixeli principală, 5 megapixeli frontală,,Ai tot ce iti doresti la el.Ce sa mai…telefonul perfect la un pret perfec

  3. imi place acumulatorul fiind mare, camera si cipsetul este perfect pentru a rula aplicatiile pe care le folosesc eu,amintirile am spatiul de 16gb pentru a le pastra rezolutia fiind una foarte buna multumesc. Cu prima ocazie cand voi avea bani am sa achizitionez acest telefon merita

  4. Imi place sa fotografiez si ca sa investesc intr-un telefon si un aparat foto mi se pare destul de costisitor cand pot sa am tot ce imi terbuie pe un singur dispozitiv.
    Camere: 13 megapixeli principală, 5 megapixeli frontală

  5. Acestui telefon nu ai ce sa ii mai ceri, mai ales la pretul la care este foarte, foarte accesibil pentru noi toti.Tehnologie de virf? Ai tot ce iti doresti la el.Ce sa mai…telefonul perfect la un pret perfect. Zi buna la toata lumea sa fie si in primul rind adminilor acestui site.

  6. •Chipset: Mediatek MTK6582, quad-core 1,3 GHz (Cortex-A7), GPU Mali 400 MP
    •Memorii: 1 GB RAM, 16 GB stocare internă
    super nu am ce zice….

  7. Este telefonul care tocmai imi lipseste. Avand un design simplu dar stilat, se potriveste caracterului meu. Cu acest telefon eu comunic la puterea a doua, cu usurinta, facilitat de Dual sim … Mai mult decat o declaratie de stil, personalitate, imi ofera lejeritate.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep