HomeFeaturedFocusSurface Pro 3 urca in cabina pilotilor Lufthansa si Austrian Airlines

Surface Pro 3 urca in cabina pilotilor Lufthansa si Austrian Airlines

Lufthansa-Cockpit

Microsoft continuă campania (destul de agresivă) de promovare pentru tableta Surface Pro 3, de data asta anunțând că Lufthansa și Austrian Airlines au decis să echipeze piloții cu tabletele Surface Pro 3 pentru ca aceștia să ruleze pe ele aplicațiile de care au nevoie să își desfășoară activitatea. Adică să ducă pacienții la destinație teferi.

Surface Pro 3 a reușit să fie adoptat de clienții guvernului SUA, a primit certificarea U.S. Environmental Protection Agency’s ENERGY STAR program iar acum a primit autorizarea de la FAA/EASA pentru a putea fi folosit în avioanele comerciale.

650 de tablete sunt deja funcționale, altele 350 urmând să fie introduce până la sfârșitul anului de către Austrian Airlines. Lufthansa mizează pe 5000 de tablete care să îmbunătățească productivitatea piloților în timpul zborului. Din luna februarie vor fi folosite activ.

Prin intermediul NavAero, tabletele Surface Pro 3 se vor putea conecta direct la sistemele din cockpit ca să poată pune mai bine în valoare produsul, oferind în timp real informații simultane de la sistemele energetice, data și conectivitate, folosind o singură magistrală de comunicare.

Deci dacă piloții au încredere în Surface Pro 3, alții de ce nu ar avea?

Sau mai bine să așteptăm să vedem ce se întâmplă cu avioanele Lufthansa și Austrian Airlines după februarie 2015?

via Surface

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep