HomeGames ArenaUbisoft promite ca va fi mai bun

Ubisoft promite ca va fi mai bun

Dacă urmăriți lansările recente ale marilor producători, probabil ați aflat cum Assassin’s Creed 4 n-a avut tocmai cel mai fericită debut. Adică, pe lângă faptul că nici pe console nu reușește să mențină 30 de cadre pe secundă, coborând la un mult mai cinematic 20 de cadre pe secundă, au mai băgat și micro-tranzacții în singleplayer, anterior fiind rezervate doar pentru modul de multiplayer. Și că te obligă să ai aplicația companion pentru mobile activă ca să accesezi cufere și alte lucruri.

Chestiunea și mai bizară era că Ubisoft a impus un embargou asupra recenziilor, ce expira la 12 ore după lansarea jocului, însemnând că avea pretenția sau măcare se aștepta ca lumea să cumpere jocul fără informații depsre cum funcționa.

Într-o declarație recentă, Ubisoft a promis că își va adapta serviciile pe viitor, atât schimbând modul în care tratează recenziilie, cât și oferind clienților informații din timp, posibil prin beta teste deschise, sau sistemul Eearly Access, acum că jocurile lor s-au re-materializat în mod misterios pe Steam.

Cu puțin noroc, partea de Early Access va funcționa mai bine ca la Might and Magic X, deși, luând în considerare bugetul acelui joc, nu prea își permiteau oricum să facă prea multă optimizare.

Important este că Ubisoft pare să fi înțeles ce a făcut greșit. Rămâne de văzut dacă era o greșeală, sau un act intenționat. Judecând după istoria sa recentă, pare a fi opțiunea a doua.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep