HomeFeaturedFocusXolo aduce furnirul in lumea smartphone

Xolo aduce furnirul in lumea smartphone

Se întâmplă odată cu lansarea modelului mid-range Xolo Q1020 (terminația asta pare de inspirație Nokia). Ce atâtea imitații de piele realizate de fapt din plastic, a la Samsung, ce piele veritabilă de la animale despre care am auzit pentru prima dată în viață, ca în cazul Vertu. Lemnul este la putere! Ați văzut că se fură cu zecile de mii de hectare, nu e de joacă. Xolo pare să fie în temă cu tendințele din România, chiar dacă modelul Q1020 nu va respira vreodată aer românesc. Totuși, la fel cum Vertu for Bentley se adresează celor care posedă respectivul autoturism (plus altor câteva mii de snobi), la fel și Xolo Q1020 ar trebui să fie telefonul celor implicați în mafia pădurilor. S-ar putea ca unii dintre ei să aibă și Bentley și aici apare un conflict, dar îi lăsăm pe ei să își bată capul.

Noi revenim la Xolo Q1020 și la rama sa de lemn, care pare a fi singura trăsătură ieșită din comun. Nu de alta, dar din punct de vedere al specificațiilor tehnice nimic nu iese în evidență. Telefonul vine cu un ecran IPS de 5 inchi și 720p, un chipset MediaTek 6582 cu procesor quad-core de 1,3 GHz, 1 GB de memorie RAM și 8 GB de stocare internă, camere de 13 și de 2 megapixeli, Android 4.4, dual-SIM, acumulator de 2100 mAh și… o ramă de lemn!

Plus ceva plastic alb sau negru. Totul la un preț de aproximativ 180 de dolari. Și fără prea mari intenții de a ieși din India.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep