HomeFeaturedFocusChronos Eco, primul smartwatch sub brand Goclever

Chronos Eco, primul smartwatch sub brand Goclever

Goclever vrea o felie din plăcinta tot mai mare care se numește generic wearable tech și lansează primul smartwatch din portofoliu. Un produs accesibil, la care se remarcă din prima prețul recomandat pentru România, de la 269 de lei, care îl transformă în mijlocul ideal de a experimenta conceptul de smartwatch pentru un utilizator indecis. Îți place ce poate să facă un astfel de device? Treci la un brand mai mare, atunci când vei fi convins că merită investiția.

Chronos Eco îi aduce utilizatorului, prin intermediul unui display Sharp Memory LCD, informații despre SMS-uri, mail-uri, apeluri sau alte notificări de la aplicații terțe de pe smartphone-ul Android (4.4) sau iOS cu care comunică prin Bluetooth 4.0. Iar partea cea mai frumoasă, cel puțin în teorie, este dată de acumulatorul de 1100 mAh despre care producătorul spune că poate asigura o autonomie de până la 30 de zile. Dacă acest lucru este real (și sper să avem ocazia să verificăm), atunci Chronos Eco are șanse mari să își câștige un grup de admiratori care se pot transforma în utilizatori.

Admiratori pe care funcțiile suplimentare de control al player-ului de muzică sau al camerei de pe smartphone, sau cea de monitorizare a câtorva parametri de fitness, sau posibilitatea de a scufunda ceasul care este rezistent la apă, îi pot cuceri definitiv.

Sunt curios dacă Goclever Chronos Eco este capabil să facă toate aceste lucruri. Chiar curios!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep