HomeFeaturedFocusCum aduci ecranul de pe iPad pe un proiector via laptop

Cum aduci ecranul de pe iPad pe un proiector via laptop

image

Se dă următoarea situație: ai nevoie să prezinți o aplicație de tabletă adresată zonei de business (în speță de iPad) unor clienți. Cum te asiguri că indiferent de tipul de proiector pe care îl au, vei putea să faci prezentarea la un nivel profi?

Răspunsul este destul de simplu. Găsești o soluție prin care să poți transmite conținutul ecranului iPad-ului către un laptop (în cazul de față un Surface Pro 2, excelentă soluție pentru zona de business), wireless de unde îl scoți pe proiector folosind un cablu dedicat (HDMI, DVI, VGA).

Soluția magică se numește Mirroring360 și nu face altceva decât să faciliteze transformarea laptop-ului într-un receptor AirPlay, standard folosit în  mod implicit de aparatele iOS.

Se instalează clientul Mirroring360 pe laptop. După asta vă asigurați că atât laptop-ul cât și iPad-ul sunt în aceiași rețea wireless, activați AirPlay pe laptop prin clientul Mirroring360 și apoi faceți legătura cu iPad-ul.

2014-12-03_1831

Partea faină este că puteți pune clientul pe mai multe sisteme care să recepționeze simultan și în timp real semnalul AirPlay. Asta înseamnă că soluția Mirroring360 e extrem de utilă și în cazul unor cursuri/traininguri.

Vedeți mai jos despre ce vorbesc:

Soluția Mirroring360 costă 14,99 USD sau poate fi folosită gratuit timp de 7 zile. Alegeți ce vă place Zâmbet.

Detalii pe Mirroring360.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep