HomeFeaturedFocusLamborghini Tauri 88, super smartphone Android

Lamborghini Tauri 88, super smartphone Android

Super-smartphone ca super-smartphone, dar lumea cam râde de acest concept. Se pare că nu sunt singurul căruia i se par distractive aceste telefoane exclusiviste, de cele mai multe ori în serii limitate, care vând un nume, eventual niște piele mai exotică și ceva metale mai nobile, la un preț de-a dreptul exagerat. Pe care, unii dornici de a ieși cu orice preț în evidență, îl vor plăti fără să clipească, doar pentru a se simți mai cu moț. Și cei de la GSM Arena au avut o atitudine cam în aceeași linie cu reacția mea la apariția unor asemenea “unicate”, precum Vertu for Bentley sau Signature Touch. Merită citită introducerea pe care au făcut-o pentru Tonino Lamborghini Tauri 88.

You’re getting into your Lamborghini and your phone rings – with the default iPhone ringtone. Well, that’s embarrassing, a 16 year old school kid has one of those. To prevent future embarrassments you need something like the Tonino Lamborghini Tauri 88.

Nici nu știu ce este mai important la acest smartphone. Faptul că propune o configurație de top, cu un display de 5inchi și 1080p, cu chipset Snapdragon 801, 3 GB de memorie RAM, 64 GB pentru stocare internă, acumulator de 3400 mAh sau camere de 20 și de 8 megapixeli, sau faptul că vine îmbrăcat în piele cu logo-ul Lamborghini, este realizat din oțel premium și există doar 1947 de exemplare (Antonio “Tonino” Lamborghini, fiul fondatorului acestei mărci, Ferruccio, s-a născut în 1947). Cred că o să mă las cel mai impresionat de prețul de pornire de 6000 de dolari pentru acest smartphone.

Un smartphone Android, atenție! Aici, s-ar putea să fie o mică contradicție între statusul de element premium, exclusivist și sistemul de operare cel mai prost văzut, dar, totodată, cel mai popular.

Există însă o consolare pentru Lamborghini Tauri 88. Mie mi s-a părut și mai hilar televizorul placat în aur al lui Samsung!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep