HomeFeaturedFocusRecomandare curs video: managementul BYOD pentru iOS si Android prin Enterprise Mobility...

Recomandare curs video: managementul BYOD pentru iOS si Android prin Enterprise Mobility Suite

image

Pentru cei ce doresc să descopere mai multe despre BYOD și managementul dispozitivelor mobile există un curs video introductiv în care pot prelua informații de bază. Numărul mare smartphone-uri și tablete, alături de gradul crescut de diversitate sunt factori care pot să împiedice adoptarea eficientă a politicilor BYOD în cadrul companiilor. Dar dacă se găsesc mijloacele necesare pentru a realiza un management eficient, atunci atât angajații cât și firmele au de câștigat prin creșterea productivității.

Kevin Remde și Simon May vă oferă o incursiune în procesul de implementare a unor politici BYOD eficiente care să asigure opțiunile de recuperare, securitate și management într-un mod cât mai simplu. Veți descoperi posibilitățile rapide de management ale dispozitivelor mobile prin SCCM (System Center Configuration Manager) și Microsoft Intune.

Pe 8 decembrie 2014, puteți participa la cursul virtual: ”Taming Android and iOS with Enterprise Mobility Suite” organizat de Microsoft Virtual Academy. Participarea e gratuită, e însă nevoie de înregistrare prealabilă. Puteți face asta urmând link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep