HomeFeaturedFocusSkype Translator are aplicatie de Windows 8.1

Skype Translator are aplicatie de Windows 8.1

Skype Translator

Cei ce au reușit să intre în programul de test pentru Skype Translator, soluția ce realizează traduceri în timp real între mai multe limbi, se pot bucura acum de o aplicație de Windows 8.1. Ea este disponibilă în Windows Store urmând link-ul de aici.

Skype Translator funcționează acum pentru traduceri din engleză în spaniolă pentru convorbirile între două persoane. Traducerea poate să fie urmărită doar text sau să fie și auzită prin sinteză vocală. Dincolo de aceste opțiuni, Skype Translator are aceleași funcții ca și aplicația Skype obișnuită.

Ce trebuie să mai știți dacă vă numărați printre cei ce au deja acces la Skype Translator: serviciul încă învață, așa că toate convorbirile realizate vor fi înregistrate și analizate. Aveți nevoie de o conexiune bună la internet pentru a beneficia de o experiență potrivită.

Deocamdată soluția de traducere automată a mesajelor voce merge doar în engleză/spaniolă. Mesajele text pot fi traduse în 40 de limbi, selecție ce probabil se va extinde în viitorul apropiat.

Pentru noi, cei ce nu avem încă acces la testele Skype Translator aplicația nu este de niciun folos. Asta ca să știți și să nu pierdeți timpul să o descărcați.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep