HomeFeaturedFocusZiua leak-urilor de top: Sony Xperia Z4 si Samsung Galaxy S6

Ziua leak-urilor de top: Sony Xperia Z4 si Samsung Galaxy S6

Parcă la flagship-ul celor de la Samsung mă așteptam, atâta vreme cât nu mai este prea mult timp până la zvonita sa lansare de luna viitoare. Dar Sony Xperia Z4 va apărea cel mai devreme în luna mai a anului viitor. Mie îmi pare și suspectă modalitatea în care fotografia care face obiectul materialului nostru și în care se spune că apare Xperia Z4 a ieșit la iveală. Chipurile terminalul ar beneficia de product placement în viitorul film din seria 007, care se va numi Spectre, motiv pentru care CEO-ul Sony Pictures Entertainment a trimis o fotografie cu produsul într-un mail care a fost interceptat de persoane rău intenționate.

N-aș băga mâna în foc că așa arată cu adevărat Sony Xperia Z4, nici că specificațiile sale sunt corecte, însă ele (cele neoficiale) sigur arată bine. Un chipset Snapdragon 810, un display QHD de 5,2 inchi (o dimensiune ideală după părerea mea), o memorie RAM de 4 GB și o cameră principală de 20,7 megapixeli sună al naibii de frumos. Vom vedea dacă și arată ca în fotografia de mai sus. Eu aș păstra specificațiile și aș renunța la aspectul fizic dacă ar fi după mine.

galaxy s6

Tot la bursa zvonurilor, de această dată în legătură cu Samsung Galaxy S6, aflăm că terminalul a călătorit tocmai în India, pentru testări, evaluări și eventuala sa îmbunătățire. Un material doar despre această supoziție, la fel ca pe GSM Arena, eu nu fac, așa că vă mai spun și că se zvonește că terminalul va avea carcasa din aluminiu. În totalitate, nu doar o ramă. Ei, asta da veste! Pălește până și cea cu versiunea cu ecran curbat, după modelul Galaxy Note Edge. Poate că mai păstrează din spectaculozitate faptul că, se spune prin piață, Galaxy S6 nu va apărea totuși chiar așa de repede, ci undeva in aprilie. Nici nu știi ce să mai crezi!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep