HomeFeaturedFocusAm vazut-o si pe asta: trusa smart de scule

Am vazut-o si pe asta: trusa smart de scule

Dacă un telefon smart sau un televizor smart au devenit deja banale, cu ceasurile am început să ne obișnuit și ne-am apucat, mai nou, să vorbim despre brățări, inele sau încălțăminte smart, ei bine, lucrurile par să avanseze într-un ritm amețitor. Și o să vedeți imediat că „amețitorul” ăsta se regăsește și la propriu, nu doar la figurat.

Niște băieți cu destul de mult timp liber s-au gândit la o cutie pentru scule inteligentă. Și au mers atât de departe cu ideea, încât ea se găsește deja, sub formă de proiect, pe IndieGoGo. Ce știe să facă Coolbox, căci așa se cheamă produsul minune? Ei bine, pe lângă utilitatea normală, de cutie de scule, dispune de un acumulator de 12 volți, două porturi USB, o lampă cu leduri, un prelungitor încorporat. Chestii utile, ați fi tentați să spuneți. Și eu aș fi de acord. Însă acum urmează greul. Un stand pentru iPod și o boxă cu Bluetooth! Ei, muncește omul, dar să asculte și o muzică, nu? Iar partea cea mai interesantă, acum vine! Un deschizător de sticle încorporat. Finuț, nu? Altfel dai cu ciocanul după ce razi o bere!

Cred că există destul de mulți potențiali clienți interesați de acest produs, pentru că targetul propus pe IndieGoGo (50.000 dolari) a fost deja depășit, la doar o zi de la listarea proiectului. Așa că acum, cei care se ocupă de el, își pot da frâu liber imaginației și pot scorni și alte add-on-uri. Eu prefer să mă opresc aici! Dar tot nu mă pot abține și ridic la fileu întrebarea: nu-i așa că merge de minune cu un smartphone Dorel?

via IndieGoGo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep