HomeFeaturedFocusBOSS Phone, un telefon cu dedicatie

BOSS Phone, un telefon cu dedicatie

Principalul argument de marketing cu care noul produs realizat de către Briggs & Spriggs vrea să se impună pe piață este dat de securitatea informațiilor de pe dispozitiv. Tot ceea ce se întâmplă pe acest terminal, inclusiv apelurile telefonice, se va cripta folosind TOR encription, la un nivel militar (este exprimarea producătorului). Personal, cred că toată această gălușcă cu securitatea fără limite a informațiilor este din ce în ce mai greu de înghițit de către consumatori. BlackPhone nu a făcut ravagii, deși mergea pe aceeași rețetă, BlackBerry moare încet, deși era iubit tocmai pentru că părea mai sigur ca și sistem de operare decât competiția. Nu cred că promisiunile de securitate sporită mai pot să vândă un smartphone.

Iar configurația lui BOSS Phone nu iese atât de tare în evidență încât să constituie un catalizator pentru vânzări. Poate doar asociată cu un preț foarte mic. Iar 335 de dolari, cât se preconizează că va costa BOSS Phone, este un preț chiar la limită. Decizia va fi una subiectivă, în funcție de fiecare utilizator. Un chipset MediaTek MT6592, cu procesor octa-core Cortex-A7 plus GPU Mali-450, o stocare internă de 16 GB, LTE, cameră foto principală de 8 megapixeli, un acumulator de  3000 mAh sau un Android 5.0 Lollipop, sunt specificații OK, dar nu te dau pe spate.

Și cu toate acestea, eu cred că BOSS Phone are ceva potențial. Odată, datorită dimensiunii, pentru că, de fapt, avem de-a face cu o tabletă, ecranul fiind de 7 inchi și 1200 x 1920 pixeli. Mai apoi și poate chiar mai important, datorită numelui. Chiar dacă nu este BO$$, totuși el rezonează cu preferințele unui grup destul de numeros de consumatori. Și mai este și destul de mare scris pe spatele telefonului.

Redevenind serioși, deocamdată BOSS Phone este în stadiul de finanțare publică pe IndieGoGo. Are termen până la începutul lunii martie să strângă fondurile necesare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep