HomeEvenimenteCESCel mai interesant ceas de la CES era sa treaca neobservat: AUDI...

Cel mai interesant ceas de la CES era sa treaca neobservat: AUDI G Watch R cu webOS

LG watch audi

De departe produsul care mi s-a părut cel mai interesant la CES 2015 este un ceas LG G Watch R, cu webOS care nici măcar nu era expus – de fapt era purtat la mână de cineva din echipa Audi și era folosit pentru deblocarea și pornirea automată a mașinii.

Am văzut știrea dimineață, dată de cei de la Android Central , dar pozele din articol aparțin celor de la theVerge care s-au mișcat foarte repede și au reușit să ne ofere detalii relevante despre ceasul inteligent al LG.

image

Ceea ce este remarcabil pentru acest ceas Audi, este faptul că el folosește hardware-ul de pe G Watch R (sau cel puțin așa se pare), dar sistemul de operare este webOS. Da, webOS-ul care a fost luat de LG de la HP, care la rândul lor îl luaseră de la Palm. Am văzut webOS pe tabletele HP și l-am văzut apoi pe smart TV-urile LG. Cred că în momentul de față e cea mai bună soluție pentru un wearable, din punct de vedere al experienței de utilizare și vitezei de lucru.

Vlad Savov de la theVerge, unul din puținii redactori în care mai am încredere, a fost impresionat de cât de bine se mișcă și cât de bine arată interfața grafică.

Meniul de navigare este circular, la fel ca și aplicațiile preinstalate într-un produs făcut pentru Audi. Iar dacă Audi a luat așa ceva și nu ceasul Apple (bine, nu încă) înseamnă că au văzut potențial într-un produs dedicat unei piețe selecte. Și să nu mai spunem că modelul de smartwatch de care discutăm are și conexiune de date integrată.

Uitați-l în acțiune:

În  momentul acesta chiar sunt foarte curios să văd și să testez un G Watch R, dacă se poate cu webOS. S-ar putea să fie produsul care să schimbe regulile jocului în această piață.

via theVerge

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep