HomeGames ArenaFahrenheit HD confirmat oficial

Fahrenheit HD confirmat oficial

Nu îi spune HD, dar a fost confirmat. Aspyr Media anunță că Fahrenheit, unul dintre cele mai interesante jocuri de aventură pe care le vei juca vreodată pentru o oră, după care devii progresiv mai dezamăgit, va avea parte de o variantă refăcută. De actualizare nu s-a ocupat direct Quantic Dream, ci studioul care de obicei publică majoritatea jocurilor de pe MacOS, plus versiunea de PC vechiului Fahrenheit.

Disponibilă pentru PC, Mac, Linux și mobile, versiunea îmbunătățită a lui Fahrenheit aduce grafică îmbunătățită, suport pentru rezoluții moderne, pentru sisteme de control contemporane și chiar posibiltiatea de-a tranziționa între grafica veche și cea nouă. Acum, dacă era vorba de Monkey Island, sigur, da, are sens, dar să treci de la 3D actualmente neimpresionant, la 3D actualmente neimpresionant, nu prea este impresionant.

Ca cerințe de sistem, au crescut față de anul 2005, jocul necesitând acum 4GB de RAM, un procesor dual core, și o placă video contemporană cu un GeForce 8800, sau similar ca performanță.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep