HomeEvenimenteCESLG prezinta gama de televizoare OLED 2015 cu ecran curbat

LG prezinta gama de televizoare OLED 2015 cu ecran curbat

LG 4K OLED TV EF9800

Alături de LG G Flex2, noua generație a telefonului cu ecran curbat LG a prezentat la CES 2015 și șapte modele de televizoare inteligente OLED 4K, construite pe noua versiunie webOS împreună cu design-ul “Art Slim” și tehnologia proprietară WRGB.

La o extremă se află EG9900, un televizor de 77-inci, cu ecran flexibil 4K OLED, aducând îmbunătățiri modelelor lansate anul trecut. Flexibil înseamnă că utilizatorul are posibilitatea de a îndoi lateralele după cum dorește să aibă imaginea afișată pe televizor. Modelul EG9900 are și un difuzor de 100W 4.1 Channel cu wireless subwoofer produs de Harman/Kardon, și un procesor cu zece core-uri ce pune mai bine în valoare noul sistem de operare webOS.

Toate televizoarele LG OLED 4K din 2015 au platforma webOS 2.0, cea mai recentă versiune a platformei pentru smart TV-uri, patentată de LG. Sistemul de operare webOS 2.0 LG oferă o experiență simplă și mai intuitivă cu o interfață de utilizator îmbunătățită și o serie de caracteristici impresionante. Platforma reușește să ducă simplitatea și confortul la un nivel cu totul nou, cu timpul redus la pornirea dispozitivului și, de asemenea, permite utilizatorilor să optimizeze meniul de pe bara Launcher, ceea ce fac mai ușoare ca niciodată adăugarea și ștergerea aplicațiilor preferate.

Art Slim este design-ul de anul acesta pentru televizoare, centrat pe niște display-uri foarte subțiri și suporți transparenți, ceea ce dă senzația că televizoarele plutesc în aer, lucru ce ar trebui să facă experiența de vizionare mai intensă. În spatele panel-ului, tehnologia WRGB adaugă o a patra culoare – adică alb, peste cele trei culori clasice. Prin asta culorile pot să fie redate mai intens și asigură o calitate a imaginii mult mai bună decât a concurenței.

Aceste televizoare încorporează caracteristici care asigură imaginile să fie redate cu negru intens și culori perfecte, și un raport de contrast infinit. Tehnologia LG optimizată True Color reglează stabilizarea culorii, indiferent de variațiile de luminozitate și oferă o experiență de vizionare deosebită, cu culori mai naturale și mai plăcute privirii. Cu un timp de reacție de maxim 0,001 ms, televizoarele LG OLED sunt de 1.000 de ori mai rapide decât televizoarele LCD convenționale, cu ecran plat. Televizoarele LG OLED îi asigură chiar și pe cei care stau în afara axei televizorului că se vor bucura de o calitate excepțională a imaginii, la unghiuri de vizualizare largi, spre deosebire de cele mai multe televizoare LCD, ale căror culori își pierd din intensitate și au contrast mai redus.

LG_CES2015_OLED TV

Modelele cu diagonala mai mică au caracteristici similare, motorizarea fiind realizată cu procesoare puțin mai slabe, adică quad-core.Toate modelele au și suport 3D.

“LG încurajează inovația, făcând disponibilă tehnologia acestui superb televizor pentru mai mulți consumatori”, a declarat In-Kyu Lee, vice președinte senior și șef al diviziei de televizoare și monitoare din cadrul LG Electronics Home Entertainment Company. “LG consideră că aceasta este direcția în care se îndreaptă viitorul televizoarelor și vom continua dezvoltarea și extinderea opțiunilor noastre OLED până când va deveni o opțiune viabilă pentru toți consumatorii.”

LG 4K OLED TVs

Merită reținut și că în cadrul CES 2015, conducerea LG TV OLED va fi premiată de Asociația Consumatorilor de Produse Electronice cu premiul CES 2015 privind Inovația, pentru televizorul flexibil OLED 4K de 77 inci (Model 77EG9700), OLED 4K Floating Art Slim curbat de 65 inci (Model 65EG9600) și OLED 4K Floating Art Slim curbat de 55 inci(Model 55EF9500).

via CNET putem vedea și cum arată în realitate televizoarele LG OLED din gama 2015:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep