HomeFeaturedFocusMontblanc e-Strap – sau cum ceasul clasic devine unul inteligent

Montblanc e-Strap – sau cum ceasul clasic devine unul inteligent

Montblanc-Timewalker-urban-speed-e-strap-watch-6

Montblanc e-Strap combină un gadget wearable cu un ceas clasic în noua colecție Timewalker Urban Speed. Am mai zis că nu ar trebui să eliminăm ideea că un ceas inteligent s-ar putea să fie totuși construit în jurul unuia clasic, partea de inteligență fiind integrată în brățară.

Montblanc-Timewalker-urban-speed-e-strap-watch-2

Montblanc pare că a înțeles posibilitatea și vine să testeze piața: colecția Timewalker Urban Speed ne arată cum un ceas mecanic, clasic, poate să fie și unul inteligent. Brățara e-Strap ce echipează ceasul aduce funcțiile clasice de smart watch: prezentarea de notificări, monitorizarea activității, controlul muzicii, activarea camerei foto etc. Modulul în cauză oferă un display de 0.9 inci, OLED monochrome și e poziționat pe încheietoarea brățării. Se conectează cu aplicația dedicată de pe iOS sau Android prin Bluetooth, unde oferă informații relevante.

Montblanc-Timewalker-urban-speed-e-strap-watch-1Montblanc-Timewalker-urban-speed-e-strap-watch-4

Din punct de vedere al autonomiei, e-Strap poate să funcționeze cinci zile cu o singură încărcare – treabă destul de faină dacă ne gândim că aproape toate gadget-urile wearable funcționează cam două zile pe baterie.

Vă place ideea? Mie sigur da.

Ceasurile din colecția Montblanc Timewalker Urban Speed încep de la 2990 € și pot ajunge și la 4690 €. La care mai puneți încă 250 € pentru e-Strap, adică exact prețul unui gadget wearable.

via ablogtowatch

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep