HomeFeaturedFocusOLED-ul LG incrustat cu cristale Swarovski, disponibil in Romania

OLED-ul LG incrustat cu cristale Swarovski, disponibil in Romania

Se pare că piața de televizoare din România este una destul de dinamică și deschisă la nou, dar și la produse premium, altfel nu îmi explic decizia LG de a aduce și la noi în țară OLED-ul cu cristale Swarovski despre care am povestit în momentul apariției sale, la IFA de anul trecut. Disponibil exclusiv în Media Galaxy, televizorul curbat cu diagonala de 139 de cm (LG 55EA975V) oferă cam tot ceea ce își poate dori un posesor de living exclusivist, care scoate din buzunar pentru acest lux 15.999 de lei.

swarovski lg media galaxy

“Suntem încântați să oferim consumatorilor din România acest televizor unic – primul în colaborare cu designeri de la Swarovski. Exemplul perfect pentru rafinament, cristalele Swarovski și televizorul nostru premium OLED se completează perfect. Cristalele ajută la crearea unui aspect superb, în timp ce tehnologia noastră OLED asigură un nivel de calitate a imaginii uimitor”, a declarat Bumseop Lee, președinte al LG Electronics România.

“Faptul că oferim în premieră pe piața din România televizorul premium OLED cu cristale Swarovski nu este o întâmplare. Media Galaxy înseamnă inovație, tehnologie de top și cea mai variată gamă de produse. Aducem în magazinele noastre ediții limitate și cele mai noi gadgeturi, ridicând de fiecare dată standardele electro-retailului din România”, a adăugat Carmen Căpitănescu, Marketing Manager Media Galaxy.

Nu pot să spun că sunt un fan al acestui tip de produse electronice, care țin să se amestece puțin (sau mai mult) cu zona de fashion, dar, pe de altă parte, parcă găsesc mult mai util un OLED LG cu tot cu cristalele sale, decât un Samsung cu spatele placat în aur.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep