HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi 2 anuntat oficial

Xiaomi Redmi 2 anuntat oficial

Un nou model din seria de telefoane care a ridicat foarte mult vânzările celor de la Xiaomi (datorită preţurilor foarte avantajoase pe care le propune) şi i-a propulsat pe locul trei în topul global al producătorilor, şi-a făcut apariţia. Este vorba despre Xiaomi Redmi 2, care duce mai departe tradiţia unui preţ foarte convenabil pentru cei aflaţi în căutarea unui smartphone. Deocamdată merge înspre potenţialii cumpărători din Asia, pentru că Xiaomi sunt încă datori cu expansiunea comercială pe care o tot promit.

Redmi 2 vine cu specificaţii interesante pe care le propune pentru un preţ de doar 110 dolari. Lucru care le face şi mai atractive. Un chipset Snapdragon 410 pe arhitectură de 64 de biţi, cu processor quad-core de 1,2 GHz (Cortex-A53) şi GPU Adreno 306, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB, camere de 8 şi de 2 megapixeli, un acumulator de 2200 mAh şi abilităţi dual-SIM şi LTE, se ascund cuminţi în spatele unui display de 4,7 inchi şi 720p rezoluţie.

Dacă adăugăm o disponibilitate aproape imediată în ţara de baştină, China (săptămâna viitoare) şi o gamă destul de vioaie de culori disponibile, avem imaginea unui nou terminal care are toate şansele de a ridica şi mai puternic vânzările celor de la Xiaomi, cel puţin în zona asiatică. Noi sperăm că ne va arăta ce poate şi pe pieţe mai apropiate de Europa.

via TechCrunch

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep