HomeEvenimenteCESXON ofera legaturi inteligente pentru snowboarderi: Snow-1

XON ofera legaturi inteligente pentru snowboarderi: Snow-1

0109_xon1-798x310

Un smartphone, o placă de snowboard, un utilizator pasionat și un set de legături inteligente: cam asta e rețeta pe care XON o propune în zona de gadget-uri pentru pasionații de snowboarding oferind în schimb informații relevante despre cum se poate îmbunătăți performanța.

image

XON Snow-1 sunt o pereche de legături care odată montate pe snowboard vor folosi mai mulți senzori pentru a monitoriza echilibrul și balansul pe placă. Există o conexiune Bluetooth care facilitează transferarea datelor pe aplicația de pe smartphone unde se face analiza și se oferă sfaturile necesare îmbunătățirii performanței.

Și mai fain este că informațiile pot să fie atașate și pe un material video înregistrat pe parcursul perioadei de snowboarding. Priviți soluția ca pe un mijloc de a vă perfecționa stilul și nu neapărat ca o soluție de monitorizare pentru profesioniști – legăturile nu sunt chiar cele mai avansate din acest punct de vedere.

image

XON oferă ceva similar și pentru pasionații de schi. Deocamdată nu sunt încă informații despre când vor fi disponibile publicului larg sau la ce preț.

via XON

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep