HomeFeaturedFocusAplicatiile terte vor putea introduce mesaje in Google Now

Aplicatiile terte vor putea introduce mesaje in Google Now

google_now_cards

Google a anunțat că noul update de Google Now aduce o schimbare importantă: posibilitatea de a folosi și afișa notificări și de la aplicații non-Google. Aproximativ 40 de aplicații de Android pot să își trimită acum notificările în Google Now treabă ce la prima vedere pare cool. Pe lângă toate chestiile legate de vreme, de cursul valutar, de deplasare, bilete de avion, zboruri etc. vei mai putea primi și notificări de la alte aplicații scrise de terți.

Aplicațiile de care vorbim sunt: Airbnb, Instacart, Pandora, Shazam, Lyft, TripAdvisor, Kayak, eBay, Walgreens, Ford, Waze, Strava, Duolingo, Mint, The Economist, The Guardian, Belly, Coinbase, Redfin, Zillow, Life360, Hootsuite, Wattpad, Runtastic, Runtastic Me, Delivery Hero, Hailo, Mytaxi, Busuu, ESPNcricinfo, Housing, Meru Cabs, Shaadi, The Economic Times, Cookpad, SmartNews, Suumo, BookMyShow și Lincoln.

Teoretic o să fie excepțional să vedem și tot amalgamul extra de notificări. În practică Google Now o să își piardă din utilitate tocmai prin faptul că vor fi foarte multe notificări și nu o să le mai acordăm importanța cuvenită, deci nu vor mai fi la fel de utile. Adică în loc să le vedem în Notification pe Android le vedem acum și acolo și în Google Now. Ce se câștigă?

Nu mai poate nimeni să spună de Google că își promovează doar propriile servicii (cred că de asta a și extins sistemul Google Now) plus că o să fim invadați de notificări, bateria se consumă mai repede. Clar, se vor putea selecta acele notificări care să fie prezente exact la fel cum se poate acum cu serviciile Google din Google Now.

Totuși, care e ideea cu dubla notificare?

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep