HomeFeaturedFocusApple, o companie dinamica: fabrica de display-uri si vehicule electrice

Apple, o companie dinamica: fabrica de display-uri si vehicule electrice

În morișca zvonurilor mai mult sau mai puțin confirmate, a intrat în ultima vreme și Apple. Dar cu niște zvonuri de bine, care arată că Tim Cook este un tip vizionar, care se descurcă, cel puțin deocamdată, cu ștachetele înalte ridicate de Steve Jobs. Și lucrul acesta s-a văzut și în rezultatele financiare ale Apple.

Acum vorbim despre o evoluție a companiei din Cupertino în zone mai puțin conexe cu activitățile clasice ale acestei. Bine, intenția de a deschide o fabrică de display-uri împreună cu Japan Display Inc. (JDI), este legată destul de strâns de produsele cu care Apple s-a consacrat pe piață. Investiția totală, care se spune că se apropie de 1,7 miliarde de dolari, se va materializa într-o fabrică plasata în centrul Japoniei, în orașul Ishikawa, care vrea să înceapă producția undeva în cursul anului viitor.

Partea și mai interesantă de-abia acum începe. Se pare că Apple lucrează și la un vehicul electric propriu. Informația provine din faptul că, recent, nu mai puțin de 200 de foști angajați ai A123 Systems, o firmă specializată pe dezvoltarea de tehnologii noi în zona de acumulatori pentru vehiculele cu motorizare electrică, au fost recrutați de Apple. Dacă îi adăugăm și pe cei 60 recrutați din Tesla, avem o imagine destul de limpede asupra intențiilor companiei din Cupertino. O lumină și mai clară o aruncă asupra problemei o serie de zvonuri care spun că vehiculul Apple va fi autonom, va avea motorizare electrică integrală, se va numi Titan și că este programat să debuteze în 2020. Și cum orice vehicul electric este pe gustul meu, abia aștept să pot să îi laud sincer pe cei de la Apple.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep