HomeFeaturedFocusApple repara gratuit laptop-urile MacBook Pro (2011-2013) cu probleme video!

Apple repara gratuit laptop-urile MacBook Pro (2011-2013) cu probleme video!

macbook-pro-2011-graphics-issue-petition

Anul trecut am fost foarte aproape să îmi cumpăr un MacBook Pro de 13 cu care să înlocuiesc actualul MacBook Air de 13. Consideram că era cea mai bună soluție pentru un laptop performant, cu suficient de mult spațiu pentru stocare și care să arate și bine – se întâmpla asta înainte ca Microsoft să anunțe Surface Pro 3, hibridul ce acum mi se pare cea mai bună combinație de tabletă/ultrabook de pe piață.

M-am dus în Apple Store-ul din San Francisco și așteptam la rând să îmi iau un MacBook-ul Pro, fără Retina – era la un super preț de sub 1300 USD. Discutând cu unii și cu alții de pe acolo am ajuns să aflu că seria MacBook Pro de 13 are destul de multe probleme. De la placa de bază arsă, la probleme legate de placa grafică, reporniri aleatoare etc. Cu Windows sau Mac, nu contează Zâmbet.

Normal că am stat să mă mai gândesc dacă merită sau nu să fac investiția. Am continuat să întreb și am primit tot mai multe sfaturi de NU lua MacBook Pro din SUA că vei avea probleme cu el iar garanția nu acoperă transportul internațional. Am renunțat și nu îmi pare nicio clipă rău – o dată că MacBook Air-ul de 13 pe care îl am merge impecabil cu Windows 8.1 și apoi că un Surface Pro 3 îmi face tot mai tare cu ochiul.

Mi-am adus aminte de întâmplarea asta când am citit că Apple a pornit un program de reparare gratuită a MacBook-urilor Pro ce au probleme. Doar ”o mică parte” din ele au probleme aleatoare legate de afișarea pe display, crash-uri și reporniri. Interesant dacă ne uităm la câte afișări (vreo 4 milioane) are thread-ul legat de problemele de grafică de MacBook Pro 2011 de pe forumul Apple.

”MacBook Pro Repair Extension Program for Video Issues” acoperă toate modelele de MacBook Pro dintre 2011 și 2013, inclusiv cele Retina. Dacă aveți vreun astfel de produs e bine să aflați că reparația e gratuită, nu și transportul!

Detalii găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep