HomeFeaturedFocusAu aparut primele versiuni Universal Apps de Word, PowerPoint si Excel optimizate...

Au aparut primele versiuni Universal Apps de Word, PowerPoint si Excel optimizate touch

Windows 10 Office touch

Primele versiuni de Microsoft Word, PowerPoint si Excel optimizate pentru folosirea touch au fost lansate astăzi de către Microsoft în Windows Store. Ele sunt versiuni de test pentru următorul Office, făcute pentru Windows 10, după cum a spus Joe Belfiore, ele fac parte din suita Universal Apps, adică acele aplicații ce vor funcționa și pe Windows 10 pentru PC, tabletă și smartphone.

Zilele trecute am văzut noul Outlook pentru Android și iOS plus versiunile Word, Excel și PowerPoint pentru aceste sisteme de operare. Astăzi a fost rândul utilizatorilor de Windows 10 Developer Preview să primească un cadou, așa ca la aniversarea unui an de când la conducerea Microsoft este Satya Nadella, omul ce a făcut Microsoft cool din nou – mi-a plăcut titlul ăsta, de aia l-am folosit.

Dacă vreți să le testați pe propriile sisteme, le puteți descărca din Windows Store, aici, aici și aici.

Fiind plecat din țară și cu acces limitat la Internet (mă lupt în Germania cu viteze de 1 Mbps download și 0,25 Mbps upload) nu am avut cum să le testez încă să vă spun ce cred. Cosmin a făcut asta și a scris despre experiență: O primă privire asupra aplicațiilor universale Office pe Windows 10.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep