HomeFeaturedFocusCu o carcasa speciala vechiul iPhone devine player radio cu conectivitate la...

Cu o carcasa speciala vechiul iPhone devine player radio cu conectivitate la net

3042733-slide-s-12-turn-your-old-iphone-into-a-new-braun-inspired-radio

Din seria nu îți arunca smartphone-ul că poți face încă chestii faine cu el, azi vă prezentăm o modalitate prin care puteți transforma un iPhone vechi într-un player radio cu conectivitate la internet. Secretul constă în folosirea unei carcase speciale ce amintește de vechile radiouri.

3042733-slide-s-8-turn-your-old-iphone-into-a-new-braun-inspired-radio

Soluția propusă e de fapt un proiect de pe Kickstarter, adică iReadyO radio ce contra unei sume de 83 USD vă aduce o carcasă de iPhone care transformă smartphone-ul într-un radio clasic. Aveți butoane hardware de control, opțiuni de alimentare, un speaker decent.

Deși arată bine întrebarea pe care ar trebui să ne-o punem este: de ce aș merge pe o astfel de soluție când pot cumpăra un docking de iPhone ce va aduce o calitate audio superioară? Să zicem un Logitech UE?

Răspunsul e simplu: dacă nu te atrage ideea de a avea o carcasă care să îți amintească de un radio de pe vremea copilăriei nu prea merită să dai 83 USD pe iReadyO. Însă poți da vreo 200-300 USD pe un docking de calitate ce împreună cu vechiul iPhone își oferă mijlocul dorit de a asculta muzică oricând, de pe iTunes sau radio de pe internet, la calitatea dorită.

Soluții sunt. E bine să știm de ele înainte de a decide să ne despărțim de vechile gadget-uri.

via Kickstarter

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep