HomeEvenimenteFII Practic 2015 se apropie

FII Practic 2015 se apropie

FII Practic revine și în acest an, mai mare și mai bun ca niciodată, gata să le ofere elevilor și studenților pasionați de IT noi cunoștințe, în cadrul training-urilor susținute de oameni cu experiență din cadrul academic și corporatist. Cea de-a patra ediție va cuprinde 9 arii, și anume: Front-End și Back-End Development, Design, Game Development, Android, Communication Skills, DevOps, Project Management și Management Antreprenorial.

În acest an, FII Practic se extinde la nivel național, oferind sesiuni de training atât în Iași, cât și în Cluj. Lucrurile noi nu se opresc aici, fiind introduse două evenimente conexe. FII Practic Conference constă în 6 sesiuni de training-uri, pe parcursul unei singure zile, în care accentul va cădea pe soft-skills în mediul IT. FII Practic Hackathon se va desfășura pe parcursul a 24 de ore, unde participanții vor putea lucra în echipe pentru a realiza aplicații care să rezolve o nevoie sau o problemă a comunității.

Cele 7 training-uri se vor desfășura în week-end-urile din perioada 7 Martie 2015 – 26 Aprilie 2015 în incinta Facultăţii de Informatică (Corpul C al Universitaţii Alexandru Ioan Cuza), la sfârșitul cărora participanții vor realiza un proiect, pentru evaluarea cunoștințelor acumulate. Toți cursanții vor primi diplome semnate de către domnul Decan al Facultăţii de Informatică Iaşi, preşedintele ASII, coordonatorul proiectului FII Practic şi de responsabilii de arie, în cadrul festivității de premiere din data de 14 Mai 2015. Cei mai buni trei participanți din cadrul fiecărei arii vor primi o diplomă în care se menționează locul obținut, cât și alte premii.

Toți cei interesați pot accesa site-ul FII Practic, unde vor putea completa un formular de înscriere pentru aria dorită, în perioada 2 – 22 Februarie 2015. Pentru cele mai noi detalii legate de proiect, puteți urmări pagina de Facebook.

FII Practic este un proiect organizat de Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni, împreună cu Facultatea de Informatică Iași.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep