HomeFeaturedFocusHTC Butterfly 3 ia putin din lumina reflectoarelor

HTC Butterfly 3 ia putin din lumina reflectoarelor

Supărat parcă pe fratele mai celebru și mai aproape de lansare, HTC One M9, care atrage toată atenția publicului interesat de cele mai noi dispozitive HTC, Butterfly 3, un alt terminal care țintește sus de la același producător pare decis să iasă cât mai mult în evidență. Și ieri și astăzi, materiale cu speculații despre acest viitor telefon destul de ambițios au făcut turul internetului, aruncând publicului mici momeli care să stârnească interesul. Dar nu prea tare, pentru că One M9 este șeful!

Despre Butterfly se spune că va avea un ecran QHD de 5,2 inchi (chiar WQHD, ne spune @upleaks), adică 1440 x 2560 pixeli. Cu alte cuvinte, o configurație de flagship, fără însă a mișca de pe tron clanul One. Diferența este dată de carcasa de plastic a lui Butterfly, care nu egalează noblețea metalului. Nu se cunosc alte detalii tehnice, dar se știe că Butterfly 3 îi va lăsa lui One M9 un avans de câteva luni bune, fiind programat să apară doar în a doua jumătate a anului.

Trebuie să recunosc că începe să îmi placă de HTC nu doar din perspectiva telefoanelor pe care le produce, dar și ca strategie de poziționare pe piață. Nu abundă în aparate lansate, cum fac alții care chiar s-au lăudat că o lasă mai moale, dar fiecare are câte o caracteristică de bază, care devine argumentul principal de vânzare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep