HomeFeaturedFocusProdusul lunii ianuarie 2015: Nokia Lumia 830

Produsul lunii ianuarie 2015: Nokia Lumia 830

Lumia 830 poate fi ușor ales cel mai bun smartphone cu Windows din 2014 din două motive clare: raportul preț/calitate e foarte bun și în plus are încă dimensiunile unui telefon normal. Şi, din acest cconsiderent, poate fi ales fără emoţie şi produsul lunii ianuarie 2015.

Nu reușesc să înțeleg cum de a putut trece anul 2014 și Microsoft (cu tot cu achiziția Nokia) să fie în stare să lanseze un produs cu adevărat remarcabil în zona Windows Phone, acolo unde prezența unui astfel de aparat este absolut necesară pentru a mai putea ridica ceva pretenții să stea încă joc. Cu un Lumia 930/Icon ce suferă tare la autonomie, Lumia 830 se detașează în produsul care mi-a plăcut pe zona de Windows Phone.

Citiţi review-ul complet aici.

1 COMENTARIU

  1. Este cu siguranta cel mai frumos Nokia facut vreodata.Am acest telefon de 1 luna de zile in paralel cu LG G3 si cel putin pe partea de rapiditate in zona internetului e peste LG G3.Am ramas surprins de acest lucru pt ca are procesor mai slab ,dar probabil sistemul de operare pluseaza.La capitolul foto foarte important pt mine ,nu pot sa ma hotarasc care e mai bun.Un lucru este cert, senzatia deosebita cand il ai in mana.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep