HomeGames ArenaSe apropie un Warhammer MOBA

Se apropie un Warhammer MOBA

Games Workshop a luat-o razna cu licențierea în ultimul an. Probabil tot supărați că Starcraft le-a cam furat tot avântul pe segmentul de RTS cu space marines, extratereștri insectoizi și extratereștri telepatici, compania a început să aprobe transformarea lui Warhammer într-un număr considerabil de jocuri, iar un MOBA era inevitabil.

Studioul Whitebox Interactive se va ocupa de realizarea unui joc numit Warhammer 40.000 Dark Nexus Arena, un MOBA, nu în sensul că am eu impresia că ar fi unul și că ei îi spun un hero shooter sau ceva la fel de ridicol, MOBA este chiar în numele său.

Detalii nu sunt tocmai multe, dar nici nu prea trebuie, fiindcă știm cu toții cum funcționează League of Legends sau DotA. Dacă nu știți, fiți fără grijă, o să aflați în curând, este inevitabil.

Ce se știe este că vor încerca să adauge elemente de twin stick shooter, ceea ce înseamnă că țintirea va fi ceva mai manuală, posibil într-un mod similar cu Bloodline Champions, și că vei putea controla eroi din cam toate facțiunile din universul Warhammer 40K, de la Ork la Space Marines la Necrons, Tau și toate celelalte.

Dark Nexus Arena va fi lansat anul viitor. Cei care vor să aibă acces mai devreme, pot cumpăra jocul de pe pagina oficială pentru un loc garantat în beta.

Material preluat de pe Games Arena

1 COMENTARIU

  1. Yikes, ma tem ca se aventureaza putin cam prea tarziu pe taramul MOBA-urilor – care este deja dominat de DOTA2 si LoL – unde mai pui ca daca esti fan Blizzard urmeaza sa te joci Heroes of the Storm, o sa fie un pic de tough sell.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep