HomeGames ArenaThe Elder Scrolls Online, detalii despre Item Mall

The Elder Scrolls Online, detalii despre Item Mall

În ziua de 17 martie, The Elder Scrolls Online va renunța la taxa sa lunară, adoptând numele de Tamriel Unlimited, aproape de parcă am fi în anul 2009, și ar înerca să detroneze Eberron Unlimited ca cel mai de succes MMO convertit la modelul gratuit. Ce e drept, în 2009 ar fi avut ceva șanse, dar nu multe. Oricum, Zenimax a oferit câteva detalii despre ce va însemna această schimbare pentru jucătorii vechi și noi.

Cei care sunt abonați de 9 luni vor primi drept recompensă o mască a zeului nebun Sheogorath. Cei care au plătit 300 de zile de abonament plătite, sau care încă sunt abonați când se face tranziția, vor mai primi și un Khajiit supradimensionat de călărit. Nu s-a menționat nimic despre posibilitatea de a primi și o Lusty Argonian Maid.

Abonații actuali vor mai fi trecuți automat la modelul de plată ESO Plus, în cazul în care vor să primească bonusuri diverse, precum la creșterea sau coroane gratutie în fiecare lună.

Aceste coroane sunt folosite la magazinul virtual, ce îți va permite să cumperi animale de călărit, soul gems, costume și multe altele. Mai poți cumpăra bonusuri de experiență și poțiuni de viață/mană/stamină, ce sunt descrise ca fiind mai puțin eficiente decât cele făcută direct de jucători, și comparabile cu cele vândute de NPC-uri. Și atunci de ce sunt și la Item Mall? Mistere! Mistere peste tot.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep