HomeFeaturedFocusVideo: primul handson cu HTC One M9, M8 si M7

Video: primul handson cu HTC One M9, M8 si M7

HTC One M9 handson

Gata, a venit și asta! Cu mai puțin de 24 de ore înainte de prezentarea HTC de mâine de la Mobile World Congress 2015 apare pe net și primul handson în care sunt prezentare unul lângă celelalte toate telefoanele HTC din seria One: M7, M8 și M9. Materialul video confirmă deja ceea ce știam și anume că HTC One M9 seamănă extrem de mult cu celelalte două modele, are aceiași carcasă metalică doar că nu mai are două camere foto pe spate, are doar una cu un slot mult mai mare.

Priviți:

Mai putem vedea că butoanele de pe One M9 sunt puțin diferite față de cele de pe M8 în sensul că volumul are două butoane și cel de pornire/oprire e acum pe lateral.

Materialul video a scăpat pe net via Mobile Bulgaria, iar conform celor de la The Verge se pare că ar fi fost făcut chiar cu sample-uri finale, la un eveniment de presă (ținut azi?!) al HTC – se practică așa ceva tot mai des, pentru ca imediat după conferința de presă privilegiații să aibă deja review-urile gata.

Din ce am văzut până acum noul M9 îmi place mult. Nu știu încă dacă suficient de mult încât să schimb M8-ul rapid.

Îmi pare tare rău pentru HTC că nici de data asta nu a reușit să țină secretul până la capăt. Poate totuși va mai fi prezentat ceva mâine.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep