HomeCloud & MobilityAu fost publicate sesiunile de la conferinta Ignite: focus pe Office 365...

Au fost publicate sesiunile de la conferinta Ignite: focus pe Office 365 si Azure

image

Microsoft a publicat azi dimineață lista completă cu sesiunile conferinței Microsoft Ignite, 4-8 Mai, Chicago Illinois. Sunt peste 600 de prezentări, sesiuni tehnice și cursuri. Din câte am văzut focusul este pe produsele de cloud, unde Office 365 are 167 de sesiuni, urmează Azure cu 124, SharePoint cu 96 și apoi Windows (87), Exchange (79), Windows Server (62) etc. Dacă vreți să le vedeți pe toate, le găsiți aici. Vă invit să consultați și lista de speakeri: Satya Nadella, Mark Russinovich, Brad Anderson, Joe Belfiore, David Chappel etc.

Poate că o imagine mai bună pentru subiectele de la Ignite este dată de temele abordate: Productivitate și Colaborare (237 sesiuni), Cloud (219), Mobilitate (84), Securitate (45), Comunicare unificată (40).

Îmi place că Ignite e o conferință gândită să acopere o gamă variată de interese: dezvoltatori, arhitecți (software), oameni de decizie și … oameni care influențează deciziile sau care fac implementări de proiecte.

Cu cât mai uit mai mult la subiectele abordate și descrierile prezentărilor cu atât e mai aproape decizia de a face o vizită în SUA în perioada următoare.

Apropo de asta, Ignite încă mai are locuri (dacă e adevărat ce am auzit se așteaptă peste 10000 de oameni).

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep