HomeFeaturedFocusAvem deja imagini cu iPhone 6C?

Avem deja imagini cu iPhone 6C?

Dacă săptămâna trecută tratam posibilitatea de a avea iPhone 6C undeva în septembrie, ca pe o simplă speculație, acum lucrurile par a deveni din ce în ce mai evidente. Spun asta pentru că au început să apară primele imagini cu ceea ce se spune că ar fi noul terminal low-budget de la Apple, sau, cel puțin, cu carcasa din spate a acestuia. Și, după câte ne putem da seama din aceste fotografii, nu vor exista diferențe majore de construcție între iPhone 5C și viitorul iPhone 6C, cel puțin la nivel fizic. Lucru puțin cam ciudat, având în vedere că modelul 5C nu s-a bucurat de vre-un succes ieșit din comun, fiind una dintre puținele dezamăgiri oferite de Apple fanilor săi.

Pe de altă parte, dacă vorbim din perspectiva caracteristicilor tehnice, zvonurile spun că vom avea câteva artificii interesante la iPhone 5C, cum ar fi cititorul de amprentă digitală sau conectivitatea NFC. Iarăși, pare puțin ilogic, pentru că astfel prețul va fi destul de sus. Oricum Apple nu cunoaște noțiunea de low-budget sub nicio formă, astfel că, după părerea mea își dinamitează propriul produs. Consumatorii de iPhone sunt, prin comportament, dispuși să scoată din buzunare o sumă mai mare de bani pentru configurații similare cu cele pe care concurența le oferă la prețuri considerabil mai mici, doar pentru că poartă un logo și au un nume. Există riscul destul de mare ca un produs target-at ca fiind low-budget, chiar și în versiunea lui Apple de low-budget, să nu fie pe placul acestor consumatori tocmai din cauza acestei target-ări.

iPhone-6c-Rear

Oricum am suci-o, iPhone 6C, în eventualitatea în care chiar apare, este un pariu destul de riscant pe care și-l asumă Tim Cook. Sper, pentru că omul îmi este simpatic pentru altruismul său, să fie unul câștigător. A dovedit-o deja că este un urmaș demn pentru Steve Jobs, eu sincer cred, cu riscurile de rigoare, că își și poate depăși predecesorul.

via MacRumors

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep