HomeFeaturedFocusBlackBerry a anuntat oficial modelul Leap

BlackBerry a anuntat oficial modelul Leap

Compania canadiană nu a ratat momentul MWC și a prezentat și un terminal nou, pentru a justifica participarea la acest eveniment. Dacă singura noutate a lor în zona de terminale mobile ar fi fost reprezentată de variațiile de culoare ale modelelor mai vechi, ar fi părut cam ciudat. Leap vine să reprezinte surpriza din partea BlackBerry pentru fanii mărcii și, măcar parțial, reușește să o facă. Spun că doar parțial pentru că de această dată avem de-a face cu un terminal atipic pentru forma fizică și construcția care au consacrat acest brand. Ori, poate tocmai aici este surpriza!

Leap este un full touch screen cu o configurație destul de subțirică, ce poate totuși intra in categoria mid-range. Un ecran de 5 inchi HD (720p) și densitate de 294 ppi, un chipset Snapdragon S4 Plus cu procesor dual-core de 1,5 GHz combinat în mod tare ciudat cu o memorie RAM de 2 GB, o stocare internă de 16 GB, care poate fi extinsă prin microSD cu încă 128 GB, un acumulator de 2800 mAh și o cameră foto de 8 megapixeli cu zoom digital 5x. Cam acestea sunt specificațiile pe care le propune acest telefon. V-am spus eu că reprezintă ceva inedit? V-am spus!

Totuși, gloria i-a fost răpită de scurta apariție a unui BlackBerry misterios, un telefon de tip slider, cu ecran curbat pe ambele margini, după modelul Samsung Galaxy S6 Edge. O manevră de marketing făcută de canadieni, suficientă pentru ca presa să vuiască rapid.

blackberry-slider

Revenind totuși la BlackBerry Leap, acesta se bucură deja de un prim promo! Mai mult, telefonul se va lansa în primă fază în Europa, iarăși o chestie inedită pentru BlackBerry, la un preț de aproximativ 280 de dolari.

via Cnet

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep