HomeGames ArenaCodemasters anunta oficial F1 2015

Codemasters anunta oficial F1 2015

Anul trecut, Codemasters a lansat F1 2014 cu atât de multă zarvă, încât habar nu am avut că există măcar acest joc de Formula 1. Anul acesta par să corecteze aceste deficienţe de comunicare şi deocamdată măcar știu că vom avea fi un joc de Formula 1, deoarece a fost anunțat F1 2015 la modul oficial.

Ediția de anul acesta va fi disponibilă în premieră pentru consolele din generația curentă, dar și pentru PC, din ziua de 12 iunie, aduncând un motor grafic nou nouț și moduri suplimentare de joc.

Fizica este îmbunătățită, ținând cont mai bine de lucruri, precum greutatea rezervorului sau temperatura pneurilor și se adaugă şi suport pentru comenzi vocale, prin care puteți cere informații despre vreme, schimbare de pneuri și altele. Asta, desigur, pe Xbox One și PS4, nu s-a mențioant dacă PC-ul va avea aceeași funcționalitate.

Prin F1 2015 se încearcă tranziția seriei într-o nouă direcție, mai aproape de realism. Cu puțin noroc, este o direcție mai bună decât cea în care promiteau că te vor face să „fii șoferul”, ce se rezuma la un chestionar fără nici un fel de relevanță la finalul unei curse.

Material preluat de pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep