HomeFeaturedFocusGoogle ne propune o croaziera pe Dunare cu Street View

Google ne propune o croaziera pe Dunare cu Street View

Este un obiectiv cu care ne mândrim și noi, asta deși proiectul celor de la Google include tot traseul fluviului prin cele șase țări prin care trece. Iar mândria este cu atât mai mare, cu cât, alături de Dunăre, au mai fost acoperite prin această etapă cursurile Amazonului și al Thamisei. Toate minunățiile de pe traseul Dunării (și mă refer aici mai ales la cele din țara noastră) vor putea fi vizitate acum de către orice utilizator de Google Maps. Mă entuziasmează în mod deosebit proiectul pentru că este un instrument destul de eficient de promovare pentru țara noastră în fața turiștilor de pretutindeni.

„Fotografierea cursului Dunării reprezintă unul dintre dintre cele mai ample proiecte speciale derulate de Google Street View. Este prima dată când Google a realizat o colecție de imagini care se întinde pe șase țări. Oricine poate porni într-o croazieră pe Dunăre și să descopere locuri memorabile precum Bratislava, Palatul Parlamentului din Budapesta, Belgrad sau Cazanele Dunării”, a declarat Dan Bulucea, country manager Google România.

Fotografiile au fost realizate cu dispozitivul trekker montat pe nava de pasageri „Treasures”, care realizează croaziere pe Dunăre. Trekker este creat pentru a realiza fotografii panoramice la 360 grade, cu ajutorul a 15 lentile montate în varful unui catarg, fiecare dintre ele îndreptată într-o altă direcție.

Drumeția poate începe chiar la Cazanele Mari.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep