HomeFeaturedFocusHTC prezinta bratara GRIP creata in colaborare cu Under Armour

HTC prezinta bratara GRIP creata in colaborare cu Under Armour

B_Bdh7LVIAAeXIi

În sfârșit vedem clar produsul născut din colaborarea HTC și Under Armour despre care știam deja: este brățara inteligentă GRIP. Dacă mai e sau nu loc pe piață pentru așa ceva, nu discutăm aici. GRIP a fost prezentată în seara asta la Barcelona în cadrul MWC 2015.  E primul produs wearable creat de HTC care din păcate nu aduce nimic revoluționar pe această piață. Are un display curbat P-OLED de 1.8 inci și arată cam la fel ca oricare alt produs similar integrându-se cu aplicația de fitness a Under Armour din App Store sau Google Play.

Grip are 16MB memorie flash și încă 8MB SRAM fiind certificat IP57 Dust & Water Resistant.

B_BYtXoWwAAKDMT

Dacă e ceva care să diferențieze GRIP de alte produse acest lucru ar fi focusul pe elementele de măsurare pentru activitatea fizică și nu pe ideea de ceas inteligent, cu toate că notificările clasice vor veni precum ne așteptăm cu toții. Bateria de pe GRIP ar trebui să țină cam două zile fără activarea GPS-ului – 100 mAh nu e chiar o bancă de energie. Dacă se va face asta autonomia scade vertiginos la 5 ore (?!) în timp ce încărcarea este de 90 de minute.

Cinci senzori sunt băgați în GRIP: Sensor Hub, G-sensor, Gyro, Compass, GPS, Light sensor.

B_BZKlzWkAAjOCA

În mod curios, deși e un produs făcut pentru monitorizarea activității fizice lipsește un senzor de monitorizare a bătăilor inimii.

Grip vine în trei dimensiuni și va fi disponibilă doar pentru SUA. Costă undeva la 199 USD.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep